EYÜP Mimari Animasyon , TMZ Mimarlık  ile hizmetinizde. Mimari animasyon kullandığımız 3D modelleme ve animasyon yazılımları ile yapılan tanıtım ve reklam alanına giren bir sanat dalıdır. Nasıl katkı sağlar sorusuna cevaben, mimari projenizi akılda kalıcı ve etkileyici bir şekilde sunmak denilebilir. Sonuçta projenizin kabulüne ve daha etkileyici olması adına, 3D Modelleme ve Animasyon’dan başka  yapabileceğiniz çokta bir şey yoktur. Mimari Animasyon gelişen bir sektör olmakla birlikte mimari açıdan da gelişmeye devam etmektedir. Tabi ki biz diğer EYÜP Mimari Animasyon sektöründe gelişmiş bir ekip olarak sürekli yeni şeyler öğrenmeye ve projelerimizde daha etkili yollar aramaya devam etmekteyiz. EYÜP Mimari Animasyon alanında önde giden firması olmak adına, 3D Mimari Animasyon Ve Modelleme konusunda bizlerle iletişime geçebilirsiniz.

NEDEN (MİMARİ ANİMASYON ) YAPILIR ?

Mimari animasyon yapımı TMZ Mimarlığın önem verdiği bir alandır. Günümüzde toplu konut projeleri gibi bir çok projeler yapılmaktadır ve sürekli olarak yeni yerleşim alanları inşa edilmektedir. Bütün bu mimari projeler 3d modelleme, görselleştirmeye ve animasyonlara ihtiyaç duymaktadır. EYÜP Mimari Animasyon  alanında kendisini geliştirmiş bir firma olup sizlere mimari animasyon alanında hizmet vermekten gurur duymaktayız.

 

EYÜP Mimari Animasyon yapım çalışmaları, projelerin sunumu ve kabulü konusunda mutlak bir ikna gücüne sahip ve değerini kanıtlamıştır. Proje sahiplerinin milyon liralar ödediği ve inşasını yaptığı projelerin daha rahat ve hızlı pazarlanmasının yanı sıra müşterilerine çok daha kaliteli görseller sunmasını ve satın alımdan önce müşterilerin memnuniyetini sağlamıştır. Mimari animasyon sunum yaptırmak işinize verdiğiniz önem ile eş değerdedir, mimari sunumlar projelerinizi daha profesyonel bir seviyeye taşır.

 

İyi Bir Mimari  Animasyon Filmi Nasıl Hazırlanır ?

İyi bir animasyon filmi hazırlamak istiyorsanız ilk önce animasyonun alınacağı sahnenin profesyonel bir şekilde hazırlanması gerekir.  Animasyonda kullanılacak binanın cephe tasarımı tabi ki çok önemlidir. Ne kadar dolu bir sahne hazırlarsanız yapacağınız animasyon o kadar kaliteli ve güzel olur. En ufak ayrıntılara kadar sahnemizi işleyip modelleme işlemini bitirdikten sonra doğru kamera açıları ayarlanır ve ışık ayarı yapıldıktan sonra render işlemi başlatılır.

 

Animasyon için bize vermeniz gerekenler

Öncelikle animasyonunu hazırlamamızı istediğiniz sahne de kullanılacak binanın kat planlarını ve vaziyet planını bize ulaştırmalısınız  ve tabiki cephe konusun da isteklerinizi ve animasyon üzerindeki özel taleplerinizi de bildirmelisiniz.