Kandıra Maket Fiyatları TMZ Mimarlık ile bir hayli makul. Öncelikle Türkiye’de ve Dünyanın bir çok bölgesinde maket üretimi yapan firmalar mevcuttur. Bu firmalar bulundukları yerel konuma, sektördeki hitap kesimlerine, ve maket sunumunu yaptıkları müşterilerine göre değişiklik göstermektedir. Bu yüzden ilk Önce dikkat etmeniz gereken , maket firmasının kullandığı malzemelerin kalitesi ve işçiliği olmalıdır.

 

Biz  TMZ Mimarlık firması olarak müşterilerimiz talepleri doğrultusunda, her mimari maket projesi için ayrı ayrı olarak detaylı fiyatlandırma yapmaktayız. Çünkü her proje için kullandığımız malzemeler farklılık gösterdiği için fiyatta değişiklikler olabilmektedir.

 

Kandıra Maket Fiyatları Başlıca Şunlara göre belirlenir.

 

Maketin ölçeği (ebatları)

Maketin cephe ve arazi detayları

Otomasyon sistemleri ( elektrik kumanda sistemi )

Mobilya altlık masa

Cam fanus koruma

Mimari maket fiyatları ne kadardır ?

Kandıra Maket Fiyatları maket yapan firmanın kaliteli malzemelerine , işçiliğine ve profesyonelliğine göre farklılık göstermektedir. Kandıra Maket Fiyatları, maketin ölçeğine ve detaylarına göre değişiklik göstermektedir. Kandıra Maket Fiyatları‘nın sabit net bir fiyatı yoktur. Eğer sizde projeniz için bir maket yaptırmak istiyorsanız projenizin fiyatının hesaplanabilmesi için firmamıza aşağıdaki linkten veya numaradan oluşabilirsiniz.