Villa Tasarımı Yapan Mimarlık Firmaları

Yeni bir ev sahibi olmak herkesin hayalidir ama herkes kendi isteklerine ve ihtiyaçlarına uygun şekilde projelendirilmiş yapılara sahip olamayabilir. Profesyonel bir mimar ve ekibi ile başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz. Şehir merkezinden kaçmak isteyenler ya da emeklilik zamanları, tatil günleri için huzur dolu bir kır evine sahip olma hayalleri kuranlar için en ideal seçenek bir arsa satın almak ve zevkinize göre bir ev inşa ettirmektir.

 

Sıcak bir yuva, şehrin stresinden kaçma imkanı, huzur, konfor, lüks ve estetik görkem sunan lüks villalar bugün oldukça farklı tasarımlarla karşımıza çıkıyor. Özenle tasarlanmış çevreci alanları bulunan çocukların güvenle, özgürce yaşayabileceği, yetişkinlerin dingin ve huzurlu vakit geçireceği alanlara imza atıyoruz. Modern villa tasarımında dekorasyonu lüks ve konforu sağlayacak şekilde oluşturmak gerekir.

 

Yapıya ait ruhsatın alınabilmesi için istenen belgelerden birisi de mimari projedir. Mimari proje, inşaatı yapılacak taşınmazın dış görüntüsü başta olmak üzere, içeride yer alan tasarım ve çevrede yer alan diğer taşınmazlarla olan oranlarının yer aldığı ve bunların tümümün yer aldığı plandır. Mimari plan, kesit, görünüş ve taşınmazın genel tasarımının yer aldığı bu plan, bir mimar tarafından hazırlanır ve adına mimari proje denir.