ÜSKÜDAR Mimarlık , firmamız olan TMZ Mimarlık sayesinde 3D modelleri oluşturmak için 3D baskı, tasarım, model ve maket teknolojisini kullanmaktadır. Birçok ÜSKÜDAR Mimarlık  firmasında 3D teknolojisi bulunmadığı için gerekli kaliteyi sağlayamamaktadır. Oysa inşaat firmaları tanıtımlarını yapabilmeleri için 3D animasyon hizmetleri ile 3D modeli birleştirerek sunum zenginliği ve müşteri memnuniyeti aramaktadır.

 

Maket Bizim İşimiz

TMZ Mimarlık olarak inşaat firmalarının talebini en üst düzeyde karşılamak ve firmalara gerekli desteği vermek hedefimizdir ve gerekli tüm teknoloji firmamızda mevcuttur. ÜSKÜDAR Mimarlık uygulamalarında teknolojinin gerektirdiği normlara uygun son gelişmelerden haberdar bir ekip çalışması, gerektiği miktarda maket ölçeklendirmesi, doğru malzeme seçimi, renk ve doku uyumu, temiz yüzeyler elde etmek ve en önemlisi zamanında teslime sadık kalmaktayız.

 

Mimari maket oluşturacak tasarım ekiplerimiz ayrıntıları en ince detayına göre hesaplar, yapımında örneğin proje değişikliğine gidilirse maket görüntüsü ile imalatını değiştirip güncelleyebilir. Mimari makette peyzaj projesi kesinlikle yapılmaktadır. Yani binanın yanında çevre de oldukça önem arz ediyor.  Genelde satışa yönelik projelerde doğadan alınmış bir parça içinde gibi görülmek isteniyor. Bu, özellikle konut projelerinde çok faydalı oluyor. Herkes dairesinin yerini ve yönünü, nasıl bir manzarası olacağını görüyor. Topografya hakkında bilgi sahibi oluyor. Kat kesitleri de yapılmışsa, evin odalarının birbirleriyle ilişkisini de görebiliyor.

 

Teknolojinin zamanla maket yapmayı gereksiz hale getireceğini düşünen çok fazla kişi var. Ancak maket yapımında üç boyutlu yazıcıların faydalarıyla birlikte yapamayacağı işlerde var, örneğin kurgu, peyzaj, renk ve doku gibi birçok kalemde kesinlikle yetersiz kalacaktır. Maket canlı görünümü sayesinde 3D görüntü ya da animasyondan çok daha etkili olduğu yadsınamaz bir gerçektir. Her açıdan farklı bir görüntü sunduğu için tercih ediliyor. Canlı maket 3D animasyon veya iki boyutlu çizimden çok daha anlatıcı yanıyla öne çıkıyor.

 

ÜSKÜDAR Mimarlık firmaları içerisinde bulunan TMZ Mimarlık tecrübeli kadrosu ile zamana saygısı, ekip çalışması, müşteri memnuniyeti ve teknolojik gelişmelerin takibini vizyon edinmiş bir firmadır. Detaylı bilgi için bizlere ulaşabilirsiniz.